Barometrul Facebook pentru candidaţii la Primăria sectorului 2

Share:

În cursa electorală pentru Primăria sectorului 2 au intrat 11 candidaţi, dintre care Dan Cristian Popescu este cel mai cunoscut pe reţeaua Facebook, acesta având peste 14 mii de likeuri. 

Dan Cristian Popescu este candidatul PNL pentru Prămăria Capitalei. Acesta are 14.442 de like uri pe pagina sa de Facebook şi de asemenea, este foarte activ pe reţeaua de socializare. El promovează în campania sa obiceiurile şi tradiţiile româneşti şi spune că dacă va câştiga alegerile, la depunerea jurământului se va îmbrăca în costum popular românesc, relatează Romaniatv.net.

Pe lângă numeroase clipuri viodeo în care apare alături de alegătorii sectorului, Dan Cristian Popescu a postat pe pagina sa şi filmuleţe cu diverse personalităţi care îl susţin în cursa pentru Primăria sectorului 2. Printre aceste persoane cunoscute se numără Mugur Mihăescu, prinţul Dimitrie Sturdza şi Irina Margareta Nistor.

Mihai Mugur Toader candidează pentru funcţia de primar al Bucureştiului din partea PSD – UNPR. Chiar dacă în campania electorală a fost foarte activ pe pagina sa de facebook, acesta are doar 611 like-uri.

Actualul viceprimar al sectorului 2 a postat pe reţeaua de socializare imagini, din toate parcurile din sector, în care apare în mijlocul alegătorilor. De asemenea, acesta a promovat şi prezenta sa, din timpul campaniei, la emisiuni TV de la diverse posturi de televiziune.

Dumitru Pelican, candidatul PER la Primăria Capitalei, nu are pagină de like pe Facebook, dar are pagină personală, iar din frecvenţa postările sale publice se poate observa că în timpul campaniei electorale a fost foarte activ pe reţeaua de socializare.

Augustin Florin Hagiu, candidat din partea PRU are un număr de 2.641 de like-uri, în timp ce Stelian Damov, candidat ALDE are 1. 204 like-uri.

Cezar Cătălin Marin, din partea PPU, are 363 de like-uri.

Pagina de facebook a Antonetei Georgeta Alexandra Bugner, candidată din partea USB, are 239 de like-uri. Aceasta a postat frecvent pe reţeaua de socializare informaţii despre candidatura sa la Primăria sector 2.

Răzvan Condurăţeanu, din partea PSR are 163 de like-uri, dar pe pagina sa nu figurează nici măcar un anunţ despre candidatura sa la Primăria Bucureşti. Ultima postare este din 2015 şi nu are absolut nicio legătură cu alegerile locale din această vară. Acesta este urmat de Gigel Andrabulea de la PDS, care are 101 like-uri.

Codaşii sectorului 2 în materie de Facebook sunt Mihai Cristescu de la PMP şi Dorina Roman de la PSR. Ambii nu au cont pe reţeaua de socializare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.