Marian Munteanu își face partid

Share:

Marian Munteanu a declarat că în interiorul platformei civice „Alianţa Noastră” s-a constituit un nucleu pentru apariţia unei formaţiuni politice care să propună soluţii agreate de „categorii foarte largi ale societăţii, profund nemulţumite de modul în care se face politică în România”. Marian Munteanu vrea să candideze la alegerile parlamentare din toamnă.

Marian Munteanu a anunţat într-o emisiune tv că vrea să înfiinţeze un partid politic cu care să candideze la toamnă la alegerile parlamentare. În funcţie de rezultate, Marian Munteanu vizează şi participarea la guvernare.

„În interiorul Alianţei Noastre s-a constituit şi un nucleu pentru apariţia unei formaţiuni politice care va avea menirea să propună acele soluţii pe care le agreează şi sunt dorite de simpatizanţii alianţei noastre, pe care le aşteaptă categorii foarte largi ale societăţii româneşti profund nemulţumite de modul în care se face politică în România, de felul în care este administrată România, de halul de minciună, dezinformare şi ipocrizire care ne-a năpădit din toate direcţiile şi cred că aceste lucruri au fost văzute cu prisosinţă în perioada anterioară”, a declarat Marian Munteanu, potrivit Mediafax.

Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii, a revenit în atenţia opiniei publice ca urmare a propunerii PNL de a candida din partea partidului la Primăria Capitalei, el fiind o soluţie pentru criza declanşată după retragerea altor doi candidaţi liberali- Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

Cel de al treilea candidat susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei nu a rezistat însă valului de critici, foarte multe voci din societatea civilă, mediul online şi ong-uri acuzând „simpatii pentru curente de orientare fascistă, de care nu s-a dezis niciodată”. Sub presiunea publică, PNL a decis retragerea lui Munteanu şi l-a desemnat candidat pentru Primăria Capitalei pe Cătălin Predoiu, preşedinte al PNL Bucureşti, la 20 aprilie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.