Un elicopter SMURD, prăbușit în Republica Moldova!

0

Patru persoane au murit după ce un elicopter SMURD s-a prăbuşit, joi, în raionul Cantemir din Republica Moldova.

Şefa serviciului de presă al Departamentul Situații Excepționale din Republica Moldova, Liliana Puşcaşu, a declarat că un elicopter al Smurd Iaşi s-a prăbuşit, patru persoane decedând în urma accidentului.

„Am văzut o mână, un picior, căştile piloţilor. Marotrii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arşi. Sunt trei cadavre. Au căzut în marginea localităţii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au căzut în pădure. Nimeni nu a rămas în viaţă. Plouă tare. Poliţiştii strâng totul grămadă. E straşnic. Aproape este stadionul. Nu cred că pilotul a încercat să aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteză, dar a zbura normal. Vântul e moderat acum, nu e puternic”, a declarat un martor pentru publika.md.

 În această dimineață, elicopterul SMURD a fost solicitat de medicii din Vulcănești, Republica Moldova, pentru a transporta aerian și monitoriza o femeie de 85 de ani, care suferă de bronhopneumonie, insuficiență respiratorie și renală acută.

La ora 12:10 minute elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău, femeia fiind preluată de către o ambulanță 903 și transportată la Spitalul de Urgență. După decolare, elicopterul a dispărut de pe radare. Aceasta a fost a 19 operațiune aeriană SMURD pe teritoriul Republicii Moldova.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.