Tatăl lui Andrei Ivan îl atacă dur pe Iordănescu!

Share:

Daniel Ivan, tatăl fotbalistului Craiovei, Andrei Ivan, nu este deloc împăcat cu decizia lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe fiul său, considerând că în lotul pentru Euro 2016 alți jucători, precum Chiricheș, Sânmărtean, Raț sau Chipciu nu aveau ce căuta.

„Este o dezamăgire totală, dar nu putem face nimic. Noi presimțeam că nu va fi oprit încă de acum două săptămâni, am avut multe semnale venite dinspre București. Mă deranjează și faptul că Iordănescu l-a chemat pe Andrei de la Craiova ca să stea de vorbă cu el doar un minut, cât i-a transmis că nu este oprit în lot. I-a spus așa: «Trebuie să lăsăm acasă cinci băieți și nu pot să te iau». L-a pus degeaba pe drumuri… Nu putea să-i dea un mesaj pe telefon și să-i spună, să nu mai facă atâtea sute de kilometri?

 Nici nu-mi vine să mă mai uit acum la Euro. O să fie vai și amar cu România la Euro, o să vedeți. Iordănescu vine cu coada între picioare, vă spun eu! L-a luat pe Chiricheș, care a gafat la trei goluri cu Ucraina… Nu are ce să mai caute la națională Chiricheș, Sânmărtean, Raț, Chipciu. Sunt slabi de tot”, a declarat Daniel Ivan, pentru Gazeta de Sud.

La rândul său, Andrei Ivan a spus, pentru aceeaşi publicaţie: „Sunt foarte supărat, vă dați seama. Domnul Iordănescu mi-a spus că nu am experiență. Am 19 ani, de unde să am experiență? Nu mă așteptam să rămân acasă, mai ales că evoluțiile mele de la națională l-au mulțumit pe selecționer, dacă vă aduceți aminte. Nu vreau să comentez prea mult, dar sunt mâhnit. Consider că meritam să fiu în lotul de 23 pentru Franța. O să mă pregătesc pentru Mondialul din 2018 și voi vedea ce va fi”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.