Mihai Toader a mințit asociațiile de proprietari din sectorul 2!

Share:

Candidatul PSD-UNPR la Primăria sectorului 2, Mugur Mihai Toader,  este disperat că va pierde alegerile locale. Toate sondajele de opinie, atât cele făcute de staff-ul său de campanie, cât și cele ale celor mai importanți contracandidați, arată că bătălia electorală este pierdută în cazul său. Liberalul Dan Cristian Popescu are un avans de 8-10 procente în fața sa. Iar staff-ul lui Toader știe foarte bine acest lucru. Nu și Mugur Mihai Toader căruia i se spune că diferența este mult mai mică! Potrivit unei persoane din staff-ul său, candidatul PSD-UNPR nu înțelege cum este posibil ca liberalul Dan Cristian Popescu să conducă în sondaje! Toader chiar crede că a avut o prestație foarte bună în campanie. Mare este Grădina Ta, Doamne…

Pe de altă parte, zeci de asociații de proprietari sunt revoltate de minciunile primarului interimar Mihai Toader, cel care le promisese că reabilitarea blocurilor în care locuiesc va începe pe 2 iunie. Nicio zi întârziere promitea candidatul PSD-UNPR în întâlnirile avute la Primăria Sectorului 2 cu reprezentanții asociațiilor de proprietari.

Și asta în contextul în care reabilitarea termică reprezintă un eșec uriaș al administrației Onțanu-Toader. Lucrări stopate sau făcute de mântuială, dispreț cronic la adresa locuitorilor din sector, minciuni, amânări nesfârșite privind programul de reabilitare termică.

Dar cum subiectul poate aduce voturi, Mugur Mihai Toader nu a ezitat să răstoarne paharul promisiunilor electorale în capul șefilor asociațiilor de proprietari. Îi vroia pe aceștia aliați, parteneri, în acest final de campanie electorală. Le-a spus acestora, unora chiar în particular, că ușile Primăriei vor fi deschise larg pentru cei care îi susțin candidatura!

Reabilitarea termică a blocului în care locuiesc de pe strada Ripiceni era prevăzută abia în 2019. Asta ne spuseseră în urmă cu câteva luni reprezentanții Primăriei Sectorului 2. Era exclusă orice fel de reabilitare în următorii doi-trei ani! Explicația era că ne-am înscris prea târziu în acest program!

Și a venit ziua de 2 iunie. Mii de locatari din blocul în care locuiesc dar și cele din apropiere au așteptat ziua cea mare. Ziua în care începea reabilitarea termică mult așteptată. Previzibil, nu s-a întâmplat, însă, nimic. Directorul de șantier al firmei care spusese foarte clar că pe 2 iunie încep lucrările a avut telefonul închis toată ziua. Se spusese, inițial, că va fi adusă o gheretă pe 1 iunie, apoi pe 2 iunie vor fi montate primele schele…Minciuni sfruntate!

Și pe străzile din apropiere, Nada Florilor, Berindei, Teiul Doamnei, șefii de asociație ridicau din umeri când unii proprietari, pe bună dreptate, îi întrebau despre reabilitarea promisă!

Concluzia este simplă: Mugur Mihai Toader, asemeni șefului său de până mai ieri, primarul penal Onțanu, a mințit. Să fiu blând voi spune că a mințit din rațiuni electorale. A încercat marea cu degetul, i-a subestimat pe alegători și nu a realizat nicio secundă că toate promisiunile sale se vor întoarce ca un bumerang împotriva sa.

Mugur Mihai Toader va pierde alegerile din 5 iunie. Dan Cristian Popescu le va câștiga. Ce nu a înțeles și nu va înțelege niciodată Toader este faptul că alegătorii din sectorul 2 s-au săturat să mai fie mințiți, umiliți, sfidați de o gașcă coruptă, incompetentă și impertinentă care conduce Primăria Sectorului 2 și care vrea, prin Mihai Toader, să continue era jafului și a disprețului față de cetățean!

Ieșirea la vot a fiecăruia dintre noi poate instaura, după prea mulți ani, normalitatea la Primăria Sectorului 2. Este atât de simplu…

Eu îl votez pe liberalul Dan Cristian Popescu. Ca și sute dintre cunoscuții mei. Și votul dumneavoastră contează enorm. Haideți să redăm împreună Primăria Sectorului 2 cetățenilor!

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.