Laura Bretan a câștigat „Românii au talent”!

0

Cei 16 finalisti ai sezonului cu numarul sase „Romanii au talent”, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, ne-au incantat cu momente senzationale in incercarea de a impresiona audienta si de a obtine voturile publicului. 

16 eroi au urcat pe scena „Romanii au talent” intr-o finala memorabila, insa doar unul a castigat marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

 Finala „Romanii au talent” a fost incendiara, iar publicul si-a votat favoritii! In urma votului exprimat prin SMS, sezonul cu numarul sase si-a desemnat castigatorii. Cei 16 concurenti au pasit pe scena pentru o ultima jurizare si au asteptat cu nerabdare sa afle ce au decis cei care le-au privit cu admiratie reprezentatiile.

Dupa 20 si ceva de ani de televiziune e cea mai frumoasa scena cu cei mai frumosi si mai talentati oameni pe care i-am vazut vreodata.„, a declarat Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu le-a transmis concurentilor ca „romanii sunt o sursa inepuizabila de talent” si ca suntem un popor minunat.

Andi Moisescu a declarat ca in acest sezon avea nevoie de patru butoane aurii, dar si ca se declara norocos ca a intalnit-o pe Laura Bretan. „Un mare multumesc„, a mai adaugat prezentatorul tv.

Aflata la al saselea sezon „Romanii au talent”, Andra le-a multumit tuturor pentru talentul pe care l-au pus in scena.

Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Laura Bretan, Nadia Budurusi si Fratii Adrian. Pe locul trei in preferintele publicului s-a aflat Nadia Budurusi, in timp ce pe locul doi s-au clasat Fratii Adrian.

Marele castigator al sezonului 6 „Romanii au talent” si al premiului in valoare de 120.000 de euro oferit de Telekom este Laura Bretan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.