Stenograme șocante în dosarul clanului Bercea

0

Potrivit unor interceptări noi din dosarul clanului Bercea, Mircea Băsescu nu ar fi primit bani de la ţigani, iar sacii cu euro ar fi ajuns doar la Marian Căpăţână. România TV a obţinut în exclusivitate înregistrări în care Bercea Mondial le dă indicaţii rudelor, din spatele gratiilor, despre cum să procedeze.

Înregistrările ieşite recent la iveală sunt cele la care se referea fostul preşedinte Traian Băsescu, care spunea că banii nu au fost primiţim de fratele său, Mircea Băsescu, ci de Marian Căpăţână. Traian Băsescu spunea însă că aceste înregistrări au dispărut de la dosar.

Convorbirea ditre Bercea Mondial şi avocaţii săi a avut loc chiar în ziua în care mascaţii au descins la locuinţele lui Bercea Mondial şi au ridicat mai multe înscrisuri, dar şi bani. La un moment dat, interlopul chiar spune că nu are nicio legătură cu familia Băsescu. La dosar există şi alte două filmuleţe. Unul este făcut în timp ce rudele lui Bercea Mondial se aflau în vizită la Mircea Băsescu, iar fratele fostului preşedinte le spune că nu el le-a zis să-i dea bani lui Marian Căpăţână.

Florin Anghel: Păi să vorbim cu Marian. Dacă tot a luat ăia, să mergem să vorbim cu Marian. Să ne ducă Marian la el. Să mă ducă să îl plătesc.
Florin Anghel:Păi stați să vă explic, a luat atâția bani și nici nu mai știu nimic.
Mircea Băsescu: Măi, eu v-am spus de atâtea ori: nu dați bani, nu dați bani, nu dați bani!

SURSA: interceptari dosar

Fănica Anghel: El să nu-mi dea banii cu țârâita…Mie trebuie să îmi dea banii grămadă, toți, că eu grămadă i-am dat.
Mircea Băsescu: Mă, zi mersi că ți-i dă…
Fănica Anghel: Păi să zic eu mersi pe vreo 20.000-30.000 de euro? Dacă eu i-am dat 700.000, bani cash, în mâna lui. Eu i-am dat banii mei, cash, el face așa cu mine?

SURSA: interceptari dosar

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.