Cioloș a votat la Zalău

0

Premierul Dacian Cioloş a mers să voteze, duminică dimineaţă, la Zalău, însoţit de soţia sa, Valerie Ciolos-Villemin.

Premierul a declarat că a votat pentru oameni de la care speră că pot face din oraş mai mult, pentru oameni în care are încredere, chiar dacă s-ar fi aşteptat „la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi”.

„Dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor, acum este momentul să ne spunem punctele de vedere cel mai consistent. Ştiţi, chestiile astea că am votat pentru democraţie, prosperitate şi aşa mai departe mi se par generalităţi. Am votat pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul acesta mai mult decât este, deci am votat oameni în care am încredere, chiar dacă, drept să vă spun, m-aş fi aşteptat la mai multă regenerare, să spun aşa, a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi. Sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerile parlamentare”, a afirmat Cioloş.

Întrebat dacă crede că se va schimba ceva după aceste alegeri locale, el a răspuns: ” Ceva se va schimba oricum. Important este să se schimbe în bine”.

Premierul a mai spus că a votat la Zalău pentru că de acest oraş se simte legat şi acolo îi sunt rădăcinile: „De oraşul ăsta şi de locurile astea mă simt eu legat. Faptul că m-am dus într-o parte sau în alta a fost pentru că aşa s-a întâmplat, acolo au fost oportunităţile, dar stiţi cum e: oriunde te-ai duce rămâi legat de rădăcinile de acasă şi eu nu vreau să mi le tai. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să-ţi tai rădăcinile şi să trebuiască să le regenrezi în altă parte. Aici am familia, am pritenii, aici mă simt acasă”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.