Maroon 5, concert incendiar în Piața Constituției

0

Trupa Maroon 5 susține duminică, în premieră în România, un concert în Piața Constituției.

În deschidere vor cânta Antonia și Les Elephants Bizzares.

Trupa Maroon 5 și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005, și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume.

Formația Maroon 5 cântă un stil muzical inovator, un mix de rock și R&B, introdus în albumul lor de debut — „Songs About Jane” — și în dublul album „It Won’t Be Soon Before Long”, care a inclus hit-uri precum „Makes Me Wonder” și „If I Never See Your Face Again”.

În 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over”, care conține single-uri precum „Misery” și celebrul „Moves Like Jagger”.

În 2012, cei de la Maroon 5 au lansat „Overexposed”, ce cuprinde single-uri care au ocupat primele locuri în topurile de profil.

Cel mai nou album al trupei — „V” — s-a clasat pe locul I în Billboard Top 200.

Single-ul de debut al albumului, „Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100 în peste 18 țări.

Turneul susținut de Maroon 5, „V”, a început în februarie anul trecut în Statele Unite ale Americii și continuă în Europa, ajungând duminică pentru prima dată în România.

Intrarea în spațiul de concert din Piața Constituției este permisă începând cu ora 17,00.

Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în timpul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Traficul rutier este restricționat în zona Pieței Constituției.

Până pe 6 iunie, ora 14,00, este închisă circulația rutieră pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I. C. Brătianu și Piața Libertății și pe Bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bulevardul Națiunile Unite.

Harta cu restricțiile și rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro.

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul Maroon 5.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfășurării evenimentului, precum și pe traseele de sosire și plecare a participanților la /de la eveniment.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.