Dan Cristian Popescu, demisie de la conducerea PNL Sector 2

0

Dan Cristian Popescu, cel care a candidat la alegerile locale pentru fotoliul de primar al sectorului 2, a anunţat că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2, după înfrângerea suferită la scrutinul de duminică.

Dan Cristian Popescu a luat decizia de a demisiona ca urmare a eşecului în alegerile din 5 iunie, în care PNL a pierdut pe linie în faţa celor de la PSD-UNPR.

 „Le mulţumesc membrilor de partid oneşti, sutelor de voluntari, cât şi celor aproximativ 25.000 de cetăţeni ai sectorului 2 care mi-au acordat încrederea la alegerile de ieri! Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit pentru că nu am putut să fac mai mult, dar îi asigur că, într-o formă sau alta, voi continua lupta pentru transparenţă şi anti-corupţie şi blaturi în sectorul 2! Demisionez din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2”, a scris liberalul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Alianţa PSD+UNPR a obţinut la Primăria Capitalei 43,56% din totalul voturilor exprimate la alegerile locale de duminică, urmată de USB – cu 29,05%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 95 de secţii din cele 1.252 existente în Bucureşti. PNL se clasează pe locul al treilea cu 10,74%, urmat de PMP – 6,36% şi ALDE – 2,93%.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.