Predoiu a demisionat de la șefia PNL București

0

Cătălin Predoiu a demisionat, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti. Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor. De la închiderea urnelor, duminică seară, şi până la ora transmiterii acestei ştiri, nici Blaga şi nici Gorghiu nu au făcut nicio declaraţie.

Copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că în şedinţa BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun, afirmând că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Vasile Blaga a afirmat că PNL a convocat deja Biroul Politic Naţional care ar urma să se întrunească miercuri la ora 15:00, urmând să fie discutate care sunt măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

„Domnul Predoiu nu este singurul responsabil, cu atât mai mult cu cât să nu uităm, domnul Predoiu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei destul de târziu, sunt asumate, sunt câteva greşeli de strategie, de tactică, pe care le-am avut, deci nu poate fi domnul Predoiu responsabil pentru rezultatul de la Bucureşti”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, la RFI, afirmând că responabilitatea revine tuturor celor care au luat decizii.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.