Andreea Răducan, despre cartea Mariei Olaru

Andreea Răducan a declarat că nu se simte „un copil bătut al României”, referitor la dezvăluirile Mariei Olaru în cartea autobiografică „Preţul aurului. Sinceritate incomodă”, în care antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt acuzaţi de comportment violent.

Andreea Răducan a fost prezentă alături de lotul feminin la Berna, acolo unde Cătălina Ponor a cucerit bronzul în finalele de la bârnă şi sol, singurele medalii obţinute de România la Campionatele Europene.

 „Nu am citit cartea şi nu voi putea să comentez până nu voi vedea ce e scris acolo. E clar că fiecare dintre noi avem povestea noastră de viaţă şi putem percepe lucrurile diferit. Eu sper ca ea să-şi fi găsit liniştea şi mulţumirea sufletească în acest moment. E foarte dificil şi deloc plăcut că, într-un fel sau altul, deranjezi o disciplină sportivă de la care ai avut şi beneficii.

Am văzut un articol unde era o fotografie unde apăream şi eu, iar titlul era Copiii bătuţi ai României. L-am sunat pe Cătălin Tolontan şi l-am rugat frumos să schimbe fotografia sau să mă scoată pe mine de acolo pentru că nu mă simt nici pe departe un copil bătut al României. L-am invitat cu drag acasă la mama şi la profesorii de la şcoală pentru a se convinge că lucrurile sunt exact aşa cum le spun”‘, a precizat Andreea Răducan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.