Băsescu: Menținerea Guvernului Cioloș avantajează PSD!

Share:

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la România TV, că Guvernul condus de Dacian Cioloș își va păstra mandatul până după alegerile parlamentare din toamnă.

Traian Băsescu consideră că menținerea Guvernului de tehnocraţi va aduce avantaje majore Partidului Social Democrat. „Nu există partid mai avantajat de menținerea Guvernului tehnocrat până la alegeri decât PSD. E în avantajul lor”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta nu a vrut să comenteze cu privire la numele liderilor PSD potențiali viitori prim-miniștri. „Până când președintele nu ia o decizie, multe se pot discuta”, a spus Băsescu.

Mai mult, Băsescu a precizat  că „probabil” ofiţeri din cadrul serviciilor secrete s-au implicat în alegerile locale din 5 iunie. Mai mult, a spus fostul şef de stat, există „convingerea că oameni din servicii sunt implicaţi” în multe domenii de activitate.

„Imi este greu sa pun un diagnostic, daca s-au implicat (serviciile secrete în alegerile locale – n.r.) sau nu si nu pun mana in foc pentru nimic. Ca institutii, categoric, nu, ca oameni de influenta, da. Probabil ca au fost ofiteri care s-au implicat, ca oameni sunt si eu. Cu informatii, cunostinte. De ce nu se mai poate spune ca serviciile nu se implica, pentru ca deja toata lumea crede ca oameni din servicii se implica. Exista convingerea ca oameni din servicii sunt implicati in economie, licitatii, mas- media, publicitate si PR”, a mai spus Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.