Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume

0

Revista Forbes a analizat sumele câştigate de sportivii din lumea întreagă în perioada 1 iunie 2015-1 iunie 2016, iar concluzia este că cei mai bine plătiţi din lume sunt doi fotbalişti.

Forbes a dat miercuri publicităţii ultimul său clasament al celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei. Starul portughez Cristiano Ronaldo, pe care în câteva zile îl vom vedea pe teren la EURO 2016, ocupă primul loc în acest top, cu 88 milioane dolari (77,2 milioane euro) încasaţi în perioada 1 iunie 2015-1 iunie 2016.

Cristiano Ronaldo este urmat în acest top al celor mai bine plătiţi sportivi de marele său rival argentinianul Lionel Messi (81,4 milioane dolari) şi de baschetbalistul american LeBron James (77 milioane dolari). Şase alţi americani completează Top 10.

Regele tenisului masculin, sârbul Novak Djokovic, recent câştigător la Roland Garros, se află pe locul 6 în acest top, cu venituri de 55,6 milioane dolari.Prima femeie din acest top este jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 40, cu încasări de 28,9 milioane dolari.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.