Andre Rieu, noi concerte fabuloase în Piața Constituției

Andre Rieu revine la București, în weekend, cu două concerte grandioase în Piața Constituției, pentru care a adus, în centrul Capitalei, o scenă uriașă, special din Olanda.

De această dată, Andre Rieu revine la București cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut. Fiecare dintre cele două show-uri din weekend va dura trei ore, promit organizatorii.

Cu ocazia celor două show-uri, traficul rutier va fi restricționat.

Concertul de sâmbătă este sold-out, iar ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul de duminică vor putea fi achiziționate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât și prin rețeaua Eventim.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19,00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase.

Este interzis să se facă fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare a acestei condiții, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/ sau audio.

Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toți fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis.

În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.