Șoc la Deva. Primarul ales, șase ani de închisoare!

0

Primarul ales al oraşului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat, în primă instanţă, la şase ani de închisoare. Mircia Muntean a primit doi ani de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului, faptă comisă în 2014. Pedeapsa i-a fost contopită cu cei patru ani de închisoare cu suspendare, primiţi în 2013, pentru abuz în serviciu. Sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Decizia Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă. Primarul ales al oraşului Deva a anunţat că va face recurs.

„Vom respecta decizia primei instanţei. Vom face recurs în zece zile (…) Nu am condus eu atunci. Şoferul meu a fugit atunci de la locul accidentului. Urmează ca completul de cinci să audieze toţi martorii. Evident că nu mă simt bine pentru că nu se prezintă întotdeauna corect. Cetăţenii au ştiu mai bine atunci când au votat”, a precizat Mircia Muntean pentru Digi24.

În octombrie 2014, parlamentarul Mircia Muntean a lovit patru maşini şi a fugit de la locul accidentului. A fost găsit apoi în nişte tufişuri, încercând să se ascundă de poliţie.

Mircia Muntean a mai fost condamnat, în iulie 2013, la patru ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu într-un dosar privind tranzacţii ilegale de terenuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.