Florin Andone, aproape de un transfer la FC Sevilla

Share:

Internaţionalul român Florin Andone, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de un sezon bun la Cordoba, pentru care a reuşit să marcheze 21 de goluri, fiind titular la Campionatul European în partida cu Franţa, iar clubul FC Sevilla îl are pe lista de transferuri, conform ABC de Sevilla.

Florin Andone a început ca titular meciul cu Franţa, partida inaugurală a Campionatului European, s-a luptat de multe ori singur cu cei doi fundaşi centrali francezi şi a avut o evoluţie apreciată în cele 60 de minute jucate pe Stade de France. Prestaţia din meciul cu Franţa, cumulată cu performanţele de la Cordoba, l-au adus pe vârful în vârstă de 23 de ani în atenţia celor de la Sevilla.

 Jurnaliştii spanioli notează că românul a intrat pe lista de achiziţii a echipei care domină Europa League. Sursa menţionează că deocamdată andaluzii nu au făcut nicio ofertă oficială pentru Andone, şefii clubului aşteptând să vadă cum pot rezolva situaţiile celorlalţi atacanţi din lot, precum şi evoluţiile ulterioare ale românului de la Campionatul European.

Florin Andone şi-a prelungit contractul cu Cordoba la începutul acestui an, iar clauza sa de reziliere este de 10 milioane de euro. În eventualitatea în care Cordoba va reveni în prima ligă spaniolă, clauza sa va creşte la 20 de milioane de euro. Evoluţiile bune de la Campionatul European pot creşte, de asemenea, substanţial preţul atacantului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.