Dorian Filote, șef al Departamentului de presă al Guvernului

0

Dorian Filote va prelua funcția de coordonator al Departamentului de presă al Guvernului, urmând ca acesta să îl înlocuiască în funcția de secretar de stat pe Dan Suciu a cărui detașare de la BNR expiră, conform unor surse din cadrul Executivului.

O decizie privind numirea unui nou purtător de cuvânt al Guvernului urmează să fie luată cel mai probabil după întoarcerea premierului Dacian Cioloș din vizita pe care o efectuează în Canada, au menționat sursele citate de Agerpres.

De asemenea, Economica nota că actualul purtător de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, se va întoarce în postul de purtător de cuvânt al Băncii Naţionale a României, începând cu data de 15 iunie. Potrivit unor surse guvernamentale, Cioloş nu a stabilit încă cine va fi noul purtător de cuvânt, dar viitorul coordonator al echipei sale de comunicare va fi Dorian Filote.

El este acum, potrivit contului de twitter, “international relations officer” la Direcţia Generală de Agricultură a Comisiei Europene. Dorian Filote a fost purtător de cuvânt al lui Dacian Cioloş atunci când actualul premier a fost comisar european pentru Agricultură.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.