Cioloș vrea ca miniștrii să comunice mai mult!

0

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi că le-a cerut miniştrilor să comunice mai mult în perioada următoare pentru a explica mai bine problemele pe care le-au găsit în ministere şi pentru care actualul Guvern este acuzat în prezent.

„Guvernul este acuzat de foarte multe lucruri care, aşa cum am mai spus, ţin de ineficienţa activităţii Guvernului precedent sau a guvernelor precedente, probleme pe care acest Guvern le-a moştenit şi pe care a trebuit să le rezolve de urgenţă.

Îmi asum şi faptul că nu am comunicat suficient pe aceste situaţii, pe care le-am identificat, şi probleme pe care a trebuit să le rezolvăm. Se încearcă acum să se pună în cârca Guvernului actual nerealizări sau întârzieri datorate ineficienţei acţiunii guvernelor anterioare. Am cerut miniştrilor, păstrând decenţa şi echidistanţa şi echilibrul pe care ni le-am asumat încă de la început, ca în zilele şi săptămânile următoare să fie mai activi din punct de vedere al comunicării şi să prezinte lucrurile aşa cum stau, măsurile care au fost luate şi care vor fi luate de Guvern pentru a rezolva anumite probleme, dar prezentând şi situaţia pe care am găsit-o şi problemele pe care a trebuit să le rezolvăm”, a spus Cioloş, la Palatul Victoria, într-o conferinţă de presă.

Premierul a adăugat că i se pare important ca „cetăţenii să fie bine informaţi, să fie în cunoştinţă de cauză şi apoi, sigur, fiecare să judece cum va crede de cuviinţă astfel de atitudini”.

„Unele pot să le înţeleg pentru că e campanie electorală, dar nu înţeleg ca acest Guvern să îşi asume lucruri care nu ţin de responsabilitatea sa”, a arătat prim-ministrul, potrivit Agerpres.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.