Iohannis, tot mai bogat de la an la an!

0

Klaus Iohannis s-a luptat pentru averea sa în toate instanţele din România, dar, chiar dacă a pierdut o proprietate, preşedintele României tot are o avere de invidiat. 

Klaus Iohannis şi-a rotunjit conturile în ultimul an. Deşi a pierdut o casă, Iohannis şi prima doamnă au avut venituri mult mai mari în 2015. În plus, au câştigat o sumă deloc neglijabilă şi din celebrele cărţi scrise de preşedinte.

La capitolul bunuri imobiliare familia Iohannis are nu mai puţin de 5 proprietăţi, dintre care două apartamente şi trei case. Klaus Iohannis nu a mai trecut în declaraţia de avere şi proprietatea de pe urma căreia încasa lunar o chirie considerabilă de la o bancă de top.

Klaus Iohannis deţine un cont de aproximativ 300.000 de lei, iar salariul de şef de stat a fost de aproximativ 134.000 de lei. De asemenea, pentru activitatea de profesor Klaus Iohannis a mai încasat peste 22.000 de lei.

Drepturile de autor pentru cărţile care l-au făcut celebru pe Klaus Iohannis i-au mai adus în conturi aproximativ 83.000 de lei.

Familia prezidenţială a mai câştigat din chirii circa 120.000 de lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.