Șocant: Liberalii fuzionează cu UNPR!

PNL fuzionează prin absorbţie cu UNPR, anunţă România TV.

Valeriu Steriu, preşedintele UNPR, a declarat recent, după o întâlnire cu conducerea PNL, că discuţiile avute nu au vizat constituirea unor majorităţi alături de liberali în consiliile judeţene, ci au fost ”discuţii exploratorii, despre variantele de toamnă”.

„Nu au fost discuţii legate de majorităţile actuale. Discuţiile au fost legate strict de ceea ce înseamnă toamnă. E perioada în care foarte mulţi ne punem problema cum şi în ce formă vom avea la toamnă variantele de lucru. Fie în alianţă, fie de sine stătători. Evident, în această explorare am avut de ascultat toate variantele”, a declarat Steriu, întrebat despre ce a discutat joi cu liderii PNL în sediul din Modrogan.

Liderul UNPR a mai spus că partidul pe care îl conduce ar putea candida la alegerile parlamentare de unul singur, fără nicio alianţă cu altă formaţiune. „Rezultatul de la locale e încurajator, chiar dacă au fost foarte multe alianţe, avem această variantă, putem merge în toamnă şi singuri”, a mai adăugat Steriu.

El a spus că în ceea ce priveşte alianţele după alegerile din 5 iunie, acestea vor fi „într-o singură direcţie”. „Alianţa nu poate fi decât într-o singură direcţie, cred că lucrul acesta s-a văzut (…) în clipa de faţă avem convenite planurile de lucru astăzi aici, în această discuţie”, a ţinut să precizeze Steriu, lăsând să se înţeleagă că o alinaţă cu PNL în consiliile locale sau judeţene este exclusă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.