Dragnea nu-l vede pe Cioloș în PNL

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că propunerea ca Dacian Cioloș să intre în PNL este jignitoare pentru premier.

„Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloș, cel puțin așa mi se pare mie, dar am înțeles că a respins-o. Nu știu, sincer nu mă interesează foarte mult ce fac cei de la PNL, văd și eu cum vedeți și dumneavoastră că încearcă să-și găsească busola, să-și găsească calea. Nu prea reușesc”, a spus Dragnea, miercuri, la Parlament.

El a adăugat că se abține să dea sfaturi despre problemele unui partid.

„Am înțeles că au făcut invitație și unui domn avocat respectabil și respectat să preia organizația București. Domnul Cioloș, este problema dumnealui până la urmă, cred că trebuie să și-o gestioneze. (…) Eu o să mă abțin să dau sfaturi sau să fac analize despre viața internă a unui partid. Cred că este problema lor. Eu, neavând o funcție în stat, nu pot să-mi permit să spun unuia sau altuia să plece de la șefia partidului”, a adăugat Dragnea.

Marți, copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat că propunerea adresată lui Dacian Cioloș de a se înscrie în partid a venit din partea unui singur liberal, Marcel Vela, dar premierul a declinat-o motivând că nu dorește să intre în PNL în campania pentru parlamentare ca să nu aibă probleme de conștiință, iar liberalii vor respecta această decizie.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.