Germania și Polonia se califică în optimi la Euro!

Share:

Germania a dominat copios de la un capăt la celălalt partida cu Irlanda de Nord şi Thomas Muller a ratat prima ocazie după doar 7 minute.

Autorul golului din finala mondială de acum 2 ani, Mario Gotze, a ratat şi el 4 minute mai tarziu, iar golul a venit de la veteranul Mario Gomez care a finalizat perfect o acţiune frumoasă colectivă a „panzerelor”. Thomas Muller a rămas ghinionistul serii şi a lovit doar bara. Nici Mario Gotze nu a avut mai mult noroc şi a ratat ocazia serii, remarcându-l pe McGovern.

Germania a încheiat meciul cu o posesie de 70% şi cu nu mai puţin de 22 de şuturi spre poarta britanicilor, dar şi cu peste 700 de pase. Scorul nu s-a mai modificat şi deşi a fost doar 1-0, Germania a câştigat grupa, fiind secondată de Polonia care a învins de asemenea cu 1-0 în faţa Ucrainei.

Ambele echipe calificate nu au primit niciun gol în grupa C, au acumulat câte 7 puncte, diferenţa dintre ele fiind făcuta de golurile înscrie, Germania marcând de trei ori, în timp ce Polonia doar de două ori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.