Una dintre fetele găsite în piscina Străulești a murit!

Una dintre cele două fete care au fost descoperite în submersie în piscina din Străulești a murit miercuri dimineață la ora 6.40, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”. Potrivit medicilor, este vorba despre fata de 16 ani.

La Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” se află internată și fata de 12 ani, care este în continuare în stare gravă, fiind intubată și ventilată mecanic, potrivit Agerpres.

Poliția a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 20.45, prin apel 112, despre faptul că în incinta unui centru de agrement de pe raza sectorului 1 București, două fete, de 12, respectiv 16 ani, au fost descoperite în submersie în piscina complexului. Tinerele au fost scoase din apă de un angajat al centrului și le-a fost acordat primul ajutor de un medic aflat în zonă, ulterior fiind preluate și transportate la spital.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul fetelor descoperite în submersie în piscina complexului din zona Străulești, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, a informat DGPMB.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs incidentul. De asemenea, polițiștii s-au prezentat și la unitatea spitalicească unde au fost internate minorele, pentru actualizarea datelor despre starea lor de sănătate.

Mai multe persoane au fost audiate sâmbătă seara și în cursul zilei de duminică.

Totodată, se efectuează și verificări cu privire la activitatea centrului de agrement și a atribuțiilor pe care le au persoanele ce își desfășoară activitatea în acest obiectiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.