Cioloș are o casă de vacanță la Mărișel în Cluj!

Share:

Reportaj exclusiv în satul de vacanţă al lui Dacian Cioloş. România TV a găsit cabana premierului din comuna Mărişel, judeţul Cluj. Vila de vacanţă este de fapt o locuinţă de lemn, încă în construcţie. Moţii povestesc că nu l-au văzut pe Cioloş prin în zonă, de când este premier.

Potrivit declaraţiei de avere, Dacian Cioloş a cumpărat în anul 2009 un teren de 10.000 de metri patraţi în comuna Mărişel. Localitatea este situată într-o zonă pitorească din Apuseni, la peste 1.000 de metri altitudine.

Anul trecut, Cioloş a început construirea unei cabane din lemn în Mărişel. Din faţa casei de vacanţă, premierul are o privelişte unică: păduri şi dealuri cât vezi cu ochii. Cabana din lemn nu este încă finalizată.

Se pare că, de când este premier, Cioloş nu a mai călcat în comuna din inima munţilor. „Nu mai vine, că are bani, dacă merge, merge la vila lui Ceauşescu în Constanţa. Am văzut la televizor. De ce să mai vină în Mărişel, că aici trebuie să facă baie la vană”, a spus un localnic.

Moţii au cereri clare pentru Dacian Cioloş şi se aşteaptă ca premierul să rezolve problemele comunei. „Să se ocupe de comuna asta şi de toate comunele. Ar trebui, dacă are cabană aici, ar trebui să vină să vadă cu ce trăim şi noi”, a spus un alt localnic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.