Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache!

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidențial Dan Mihalache, în prezent ambasador în Marea Britanie, cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Decretul de decorare a fost semnat miercuri de șeful statului. Potrivit documentului, Iohannis l-a decorat pe Mihalache „în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru contribuția avută la promovarea intereselor României pe plan internațional, precum și pentru profesionalismul și competența manifestate în modernizarea și eficientizarea Administrației Prezidențiale”.

Pe 8 iunie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind eliberarea lui Dan Mihalache din funcția de consilier prezidențial și acreditarea lui ca ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Mihalache a fost numit consilier prezidențial pe 22 decembrie 2014. Ulterior, a fost numit șef al Cancelariei Prezidențiale.

Klaus Iohannis anunța în aprilie că Dan Mihalache a fost propus pentru postul de ambasador al României în Marea Britanie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.