Predoiu nu crede într-o fuziune PNL-UNPR

O eventuală fuziune a formaţiunii liberale cu UNPR este „complicată tehnic şi costisitoare ca imagine”, a spus luni, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, adăugând şi că, în această situaţie, nu pot fi eludate criteriile de integritate ale PNL sau programele şi doctrinele.

„La prima vedere mi se pare complicat tehnic şi costisitor la imagine. PNL nu poate renunţa la criteriile de integritate. Adică nu putem juca în filmul «pleacă Florea ca să vină Onţanu» sau «pleacă Scripcaru ca să vină Oprea». Dacă există o posibilitate ca PNL să devină mai puternic, trebuie calculat cu creionul în mână. Mai e şi problema programelor şi doctrinelor. Adică, anul trecut ştiam care e rostul unei coaliţii în Parlament:«Ponta bye, bye» sau cum a fost la votul pentru Strategia Naţională de Apărare şi pentru şeful SIE”, a spus prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, pentru Mediafax.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, săptămâna trecută, referitor la varianta unei fuziuni cu UNPR, că există discuţii de colaborare cu toate partidele, în afară de PSD, şi a precizat că o decizie va fi luată în proxima şedinţă Biroului Politic Naţional al partidului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.