Gigi Becali îl atacă dur pe Burleanu

Share:

Gigi Becali și-a ieșit din minți după conferința de presă de luni a președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Gigi Becali a avut o ieșire nervoasă când a auzit că Răzvan Burleanu a spus că vrea să implementeze în fotbalul românesc o regulă prin care 10% din suma obținută pe fiecare transfer să fie reinvestită în centrele de copii și juniori ale echipei în cauză.

„Domnul Burleanu bate câmpii. O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu. Cum poate el să ne oblice pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm? E de pe planetă cu extratereştrii băiatul ăsta”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

„A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un fotbalist sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF. Le dă prime la Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal. El habar nu are de sportul acesta, inventează legi”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.