Burleanu răspunde dur acuzelor lui Becali

Răzvan Burleanu a replicat dur după ce Gigi Becali declarase că va forţa schimbarea şefului FRF.

Răzvan Burleanu vrea să implementeze o regulă conform căreia 10% din suma de transfer a unui jucător să fie investită în centrul de copii și juniori, iar Gigi Becali l-a criticat pentru această inițiativă.

„E de așteptat să primești astfel de reacții. Am venit cu o propunere tranșantă, în beneficiul fotbalului românesc. Astfel de propuneri nu au cum să fie primite cu laude. Aceste propuneri contravin intereselor personale, care sunt pur mercantile”, a spus Răzvan Burleanu.

„Burleanu bate câmpii! O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu! Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm? A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un titular sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF! Le dă prime ălora din Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal”, a fost declaraţia lui Gigi Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.