Accident în lanț pe Autostrada Soarelui

0

Un accident în lanţ a avut loc duminică seara pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat la km 150, în zona localității ialomițene Fetești. Mai multe autovehicule au fost implicate. Circulația rutieră a fost paralizată şi în scurt timp coloana de maşini s-a întins pe câţiva kilometri. Un autocar plin cu turişti a fost implicat în accident.

Trei persoane au fost rănite, duminică după-amiaza, pe autostrada A2 București – Constanța, în zona localității ialomițene Fetești. Un autocar plin cu turişti a intrat într-un autoturism. Pentru că şoferii nu au respectat distanţa regulamentară, autocarul a mai acroşat alte 4 autoturisme. În total 6 autovehicule au fost implicate în accident, relatează Romaniatv.net.

Din fericire, nicio persoană din autocar nu a fost rănită. Victimele sunt din maşina lovită în plin de acesta. La faţa locului au sosit mai multe ambulanţe care au transportat răniţii la spitalele din apropiere.

Potrivit România TV, circulaţia a fost blocată pe kilometri întregi. Poliţiştii încearcă să ia cât mai repede maşinile implicate în carambol pentru a da drumul la trafic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.