Elicopter militar prăbușit în Turcia. Cinci morți!

0

Un elicopter militar turc Sikorsky S-70 cu 15 persoane la bord s-a prăbușit marți cel mai probabil din cauza ceții în provincia Giresun, din nord-estul Turciei, provocând moartea a cel puțin cinci persoane și rănirea altor zece, a anunțat prim-ministrul turc Binali Yildirim, citat de AFP.

Cel puțin cinci persoane au murirt în urma prăbușirii unui elicopter militar în nordul Turciei. „Există morți și răniți. (…) Cinci morți sau poate mai mulți”, a declarat premierul turc presei la Izmir.

Un general de brigadă, responsabil de jandarmeria locală, și mai mulți ofițeri superiori se aflau în aparatul de zbor care s-a prăbușit în jurul orei 14.30 într-o regiune muntoasă.

Potrivit canalului CNN-Turk, la bord se aflau și civili, printre care și trei copii, membri ai familiilor militarilor. Bilanțul accidentului ar fi de șase morți, conform sursei citate.

Pe de altă parte, surse militare citat de Reuters susțin că la bordul elicopterului prăbușit se aflau opt persoane, militari și membri ai familiilor lor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.