Ponta nu vrea să facă parte dintr-un Guvern Dragnea!

0

Fostul premier Victor Ponta a declarat la România TV că l-ar sprijini pe Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, dacă s-ar face un guvern PSD+ALDE, dar nu ar vrea să facă parte din acest Executiv ca ministru.

„În continuare cred că ceea ce am lansat în 2011-2012 proiectul USL pe principiile de atunci cu ALDE ca partid liberal e proiectul de ţară în care cred. Dacă PSD şi ALDE vor avea 51%, iar Dragnea va fi premier voi susţine cu toată inima acest proiect”, a punctat Victor Ponta.

Fostul premier a declarat că nu se pune problema să facă parte dintr-un Guvern Dragnea, dar l-ar vota să fie prim ministru dacă ar face alianţă cu ALDE. „Nu sunt pregătit să ocup o poziţie într-un Guvern Dragnea, dar sunt bun să sprijin”.

În altă ordine de idei, Ponta aruncă în derizoriu documentul strategic „România competitivă”, lansat de Guvern şi susţinut de preşedintele Klaus Iohannis.

„Văd că iar facem Conferințe ‘Mamut’ și anunțăm Planuri Cincinale de Dezvoltare (bla bla…) a României – vorbe goale pe care nici măcar cei care le anunță nu le iau în serios pentru că nu se bazează pe nimic serios și concret – exact ce vedem în ultimii doi ani în Regimul „Iohannis” – să fie bine să nu fie rău (cum nu știe nimeni)! „, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

„În loc să fim serioși și deștepți și să folosim fondurile UE și investițiile chineze, noi facem Conferințe cu apă de ploaie despre nimic – bla bla-ul e Proiectul de țară al României în 2016! Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea – GHINION!”, a mai scris fostul premier.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.