Ce averi au noii viceprimari ai Capitalei

0

Noii viceprimari ai Capitalei, Aurelian Bădulescu şi Tudor Tim Ionescu, nu deţin locuinţe şi nici conturi în bănci, conform declaraţiilor de avere depuse în vederea candidaturii la CGMB. Bădulescu are un teren agricol şi datorii, iar Ionescu deţine cotă parte dintr-un apartament, o maşină şi acţiuni în trei firme.

Aurelian Bădulescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un teren agricol de 4.500 de metri pătraţi în localitatea Păuleşti din judeţul Satu Mare, teren achiziţionat în 2007, potrivit news.ro.

El are datorii de 250.000 de euro la o persoană fizică, Maria Alexandra Axinte şi alte două datorii la BCR, de 32.000 de lei şi de 15.000 euro.

Bădulescu a avut venituri de 340.248 de lei de la cabinetul de avocatură.

Tudor Tim Ionescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri pătraţi din Bucureşti, moştenit în 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat în 2008 şi un motociclu Piaggio din 2011.

Ionescu este asociat şi administrator la trei firme:Wine Village SRL, AS-PO Construcţii de Maşini SRL şi Atma – Nana SRL având ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al băuturilor în magazine specializate, sisteme de pompe industriale şi, respectiv, producerea industrială de pâine şi produse de patiserie. De asemenea, deţine funcţia de vicepreşedinte ALDE sector 3.

El a avut un venit de 1.062 de lei ca director al Wine Village SRL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.