Răsturnare de situație în „dosarul Bica”

Share:

Unul dintre martorii denunţători din dosarul Alinei Bica şi-a schimbat declaraţia în faţa judecătorilor şi a susţinut că a făcut denunţul la DNA doar ca să scape de pedeapsa din alt dosar. Procurorul s-a autosesizat şi a cerut anchetarea lui Ionuţ Mihăilescu.

Principalul denuntator in dosarul in care Alina Bica este acuzata ca a luat spaga de la omul de afaceri Horia Simu a reusit sa-i socheze atat pe procurori, cat si pe fosta sefa DIICOT.

El a declarat in fata judecatorilor ca nu mai poate sa jure pe Biblie si sa-si sustina denuntul dat la DNA pentru ca este posibil ca informatiile sa fie folosite impotriva sa.  Procurorii au anuntat ca il acuza de marturie mincinoasa si de favorizarea infractorului, iar Alina Bica a izbucnit in lacrimi.

Fosta sefa DIICOT a fost revoltata ca fostul sau consilier face astfel de declaratii, iar in baza denuntului sau a fost incarcerata si a stat in arest  aproape 60 de zile. Alina Bica a reclamat faptul ca este o adevarata bataie de joc in ceea ce o priveste.

Nu este prima dată când un martor din dosarul Alinei Bica îşi schimbă declaraţia. Procurorul Silvia Ştefănescu, fostă subalternă a Alinei Bica, şi-a schimbat declaraţia privitoare la fosta şefă a DIICOT. Dacă în urmă cu aproape un an o „îngropa” pe Alina Bica, procurorul şi-a schimbat radical declaraţia în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Informaţia a fost dezvăluită în exclusivitate în emisiunea moderată de Victor Ciutacu,

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.