Daum a adus un belgian antrenor secund la națională!

Share:

Belgianul Rudi Verkempinck va fi noul antrenor secund al selecționerului echipei naționale de fotbal a României, germanul Christoph Daum.

Tehnicianul în vârsta de 50 de ani a semnat un contract valabil până în 2018, la fel ca și Daum. Rudi Verkempinck, antrenor cu licența UEFA PRO, a lucrat cu Christoph Daum din postura de secund atât la FC Bruges (2011-2012), cât și la Bursaspor (2013-2014), relatează Romaniatv.net.

Belgianul a îndeplinit rolul de antrenor principal la în cariera sa la Wervik, Cercle Bruges, KV Mechelen, KRC Gent, RS Waasland, KV Kortrijk, VW Hamme. „Mă bucur să mă alătur acestui proiect. Este un nou start atât pentru România, cât și pentru noi. Îl cunosc pe domnul Daum de cinci ani, lucrând împreună la două echipe de club. Amândoi împărtășim aceeași filozofie, dintr-o jumătate de cuvânt știu deja ce vrea. Este antrenorul meu, mentorul meu, dar și prietenul meu”, a declarat Rudi Verkempinck după semnarea contractului. „Numele celui mai bun jucător de la echipa națională trebuie să fie echipa. E una dintre cele mai importante misiuni ale noastre. Și trebuie să aducem suporterii cât mai aproape de echipă. Trebuie să fim uniți pentru a îndeplini obiectivul: calificarea la Campionatul Mondial din 2018!”, a mai spus tehnicianul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.