Dan Cristian Popescu, ales viceprimar la Sectorul 2

0

Dan Cristian Popescu, liderul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local al Primăriei Sectorului 2 București, a fost ales viceprimar.

Pentru funcția de viceprimar au existat două propuneri. Din partea alianței PSD-UNPR, ALDE a fost propus Andrei Metehau, reprezentantul ALDE, iar reprezentanții PNL l-au propus pe Dan Cristian Popescu. Alegerea viceprimarului s-a facut prin vot secret, acesta fiind desemnat după două tururi de scrutin. Din totalul de 27 de consilieri aleși, la sedință au participat 26 de consilieri. Dan Cristian Popescu a obținut 12 voturi, Metehau 9 voturi, iar 5 voturi au fost anulate.

Dan Cristian Popescu a ținut să mulțumească tuturor consilierilor prezenți la sedință și a declarat că va depune toate eforturile pentru a transpune în practică promisiunile din campania electorala, respectiv lupta împotriva corupție și  transparență în administrația locală. În acest sens, viceprimarul Dan Cristian Popescu a propus înființarea unei comisii pentru transparența, reducerea birocrației și inovație, care a primit vot pozitiv din partea consilierilor.

Consiliul Local al Primăriei Sectorului 2 București este format din 27 de membri: 5 PSD, 5 UNPR, 6 PNL, 5 USB, 2 ALDE, 2 PMP si 2 PER.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.