Liberalii îl ironizează pe Tăriceanu

0

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat luni că demisia lui Tudor-Tim Ionescu din funcția de viceprimar al Capitalei este bine-venită.

„Demisia domnului Ionescu de la Primăria Capitalei este bine-venită”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.

La rândul său, Vasile Blaga a afirmat că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu va găsi un alt fin pe care să îl numească viceprimar al Capitalei.

„Cred că mai găsește domnul Tăriceanu un fin pe care să îl numească”, a adăugat Blaga.

Tudor-Tim Ionescu, supranumit Tudy, și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Capitalei, în care fusese ales săptămâna trecută.

„Văzând campania mediatică declanșată împotriva mea pe considerente ce țin exclusiv de sfera vieții mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar al municipiului București. Am câștigat această funcție cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât și al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetățenii Bucureștiului și țin să le mulțumesc tuturor”, a afirmat Tudor-Tim Ionescu într-un comunicat de presă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.