Băsescu îl critică dur pe Nicușor Dan

0

Traian Băsescu a declarat la România TV că nu înţelege de ce Nicuşor Dan a refuzat să fie viceprimar, după ce a obţinut un scor de aproximativ 30% în alegerile din Capitală, afirmând că în politică nu poţi să te „închizi în baie” şi să nu dialoghezi, iar liderul USB „fuge de putere”.

„În politică nu poţi să stai închis în baie şi să spui că eu m-am izolat aici şi nu vorbesc cu nimeni. Nu îl înţeleg pe Nicuşor Dan. A obţinut scorul pe care l-a obţinut la Bucureşti şi a refuzat să preia funcţia de viceprimar”, a spus Traian Băsescu.

Fostul primar al Capitalei a explicat faptul că Nicuşor Dan ar fi putut negocia să obţină dreptul de a semna autorizaţii de construire sau autorizaţii pentru spaţii verzi, pentru a promova politicile pe care le susţinea în campania electorală şi astfel ar fi pus în practică ce declare. „Dacă nu vrea cu politicieni, să-i căutăm să se alieze cu generali. Păi cine mai deţine putere? (…) Poţi face opoziţie când ai mai puţine procente, dar el a obţinut 30%. Cu asta nu mai e de joacă. Ai obligaţia să le valorifici”, a continuat Băsescu.

Liderul PMP a arătat că USB nu va putea ajunge a treia forţă politică din România, aşa cum îşi doreşte, pentru că a Nicuşor Dan a demonstrat că „dacă îi dai voturi, fuge de putere”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.