Două concerte de excepție la Hotel Mara Sinaia

Share:

Festivalul EUROPAfest Summer Edition, desfășurat la Sinaia în perioada 14-26 iulie 2016, continuă cu încă o săptămână de evenimente. Agenda include concerte în spații diverse pentru a raspunde cerințelor unui public variat.         

În fiecare an două concerte sunt organizate la Hotelul Mara din Sinaia, care este și locul de desfășurare al Summer Music Academy Sinaia. Amplasat într-un peisaj idilic, înconjurat de păduri și oferind peisaje incredibile, locația asigură condiții ideale pentru studiu, performanță, fiindunspațiu propiceîntâlniriiîntre artiști din întreaga lume. Pentru tinerii muzicieni sosiți din 16 țări și profesorii acestora Hotelul Mara devine reședința de vară pe durata festivalului.

Dorința organizatorilor este de a invita publicul “acasă” la artiști, de a organiza evenimente mai puțin formale, astfel încât sala de evenimente rece și distantă se transformă sub magia muziciiîntr-o sufragerie calda și primitoare, în care artiștii își încântăprietenii din Sinaia pe note de vioară, violoncel, flaut și pian.

Agenda concertelor de la Hotelul Mara:

22 iulie | 19:00 | Concert “Summer Magic Dream”

23 iulie | 19:00 | Concert “Before Sunset”

Intrarea la concerte se face pe bază de invitații, dar fiind un spațiu generos se oferăși intrare liberăîn limita locurilor disponibile.

Pe 21 iulie e programat concertul din parcul central din Sinaia, pe 25 iulie e concertul de la Biserica Catolica, iar pe 24 iulie are loc un nou concert la Castelul PeleșGala EUROPAfest Summer Edition, care va reuni cele mai apreciate tinere prezențe din festival.

Festivalul internațional EUROPAfest Summer Edition, organizat de jmEvents, Jeunesses & Dinu Lipatti în parteneriat cu Primăria Sinaia, Hotel Marași Muzeul Peles invită publicul să lase departe agitația orașelorși să intre în atmosfera specialăcreata laSinaia. A devenit deja o tradiție ca luna iulie să aducă în orașul de la poalele Bucegilor o serie de concerte de muzică clasică cu artiști prestigioși ai scenelor internaționale, dar și tineri aflați pe val, exponenți ai noii generații de muzicieni.De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Luigi Gageos, directorul EUROPAfest ne-a declarat “Vara dorim săevadăm din orașele mari, să ne bucurăm de natură, de vacanțăși de câteva clipe de magie. Am găsit la Sinaia cadrul perfect, locurile de basm prind viață pe acorduri muzicale, invitând publicul larg la seri de răsfăț”. FestivalulInternațional EUROPAfest se desfășoară sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din anul 2005.

 Informații suplimentare:0720.31.61.62 | office@jmEvents.rowww.jmEvents.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.