Luc Besson, marea vedetă a Comic-Con

0

Regizorul francez Luc Besson a fost ovaționat la salonul internațional al benzilor desenate Comic-Con 2016 din San Diego, după ce a proiectat câteva scene din viitorul său lungmetraj de science-fiction intitulat „Valerian and the City of a Thousand Planets”, relatează AFP.

Realizatorul și producătorul francez participă pentru prima oară la acest festival californian dedicat producțiilor SF, jocurilor video și benzilor desenate.

„Valerian and the City of a Thousand Planets” este o adaptare a benzilor desenate create de Pierre Christin și Jean-Claude Mézieres în 1967, care s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare.

„Este o poveste atât de bogată, cu atâtea personaje fascinante. Sunt multe de văzut”, a spus Luc Besson, care a fost însoțit la conferința de presă de actorii Dane DeHaan et Cara Delevingne, interpreți ai rolurilor principale.

Publicul a fost nevoit să se mulțumească doar cu câteva scene înainte de premiera mondială prevăzută în vara anului 2017.

Luc Besson a realizat mai multe filme de science-fiction, printre care recentul blockbuster ‘Lucy’ (2014), și marele clasic „The Fifth Element” (Al cincilea element) din 1997.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.