„Star Trek Beyond”, încasări uriașe în weekend!

0

„Star Trek Beyond”, un nou episod al acestei serii intergalactice care își serbează 50 de ani de existență, a preluat detașat conducerea box-office-ului nord-american la premiera sa în sălile de cinema în acest weekend, potrivit estimărilor provizorii publicate duminică de agenția Exhibitor Relations, relatează AFP.

Actuala producție realizată de Justin Lin, cu Chris Pine, Zachary Quinto și Simon Pegg în distribuție, a avut încasări de 59,6 milioane de dolari între vineri și duminică, una dintre cele mai bune performanțe al verii pentru un film în premieră. „Star Trek Beyond” pune accentul pe explorarea și descoperirea de noi lumi: în acest episod, căpitanul James Kirk vizitează o planetă ca ambasador pentru a încheia un tratat de pace cu o civilizație inamică Federației.

Filmul de animație „The Life of Pets” care prezintă aventurile unor animale de companie care au probleme când sunt lăsate de stăpânii lor singure acasă, coboară pe locul doi cu încasări de 29,3 milioane de dolari după trei săptămâni pe marile ecrane (260,7 de milioane în total).

Filmul horror britanic „Lights Out” se clasează pe locul trei cu încasări de 21,6 de milioane de dolari. Produs de David Sandberg, cu Billy Burke în rolul principal, filmul prezintă povestea unei familii care cade pradă răzbunării unor misterioase creaturi care trăiesc doar în întuneric.

Locul trei este împărțit ex-aequo de vânătoarele de fantome din „Ghostbusters” a cărui variantă originală datează de acum 30 de ani și care a avut o primire destul de slabă pe ecrane, cu încasări de 21,6 de milioane în acest weekend (86,9 de milioane în două săptămâni).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.