Declarații incendiare ale lui Ponta

0

Fostul premier Victor Ponta a mărturisit la România TV că a fost avertizat de un om puternic în privinţa contractului Comarnic – Braşov. Domnul Băsescu ne-a zis public şi un alt domn ne-a zis în particular.

„Sunt oameni în România care pot să depună mărturie alături de mine că atunci când am vrut să semnăm Comarnic-Braşov ne-a zis cineva puternic – direct la DNA ajungeţi dacă faceţi Comarnic-Braşov. Domnul Băsescu ne-a zis public şi un alt domn ne-a zis în particular. Şi Boc a încercat, dacă ţineţi minte. Am încercat şi eu cu 60% în Parlament şi ministrul meu mi-a zis „ne bagă în puşcărie dacă facem Comarnic – Braşov”, a dezvăluit Victor Ponta la România TV.

Cum a căzut Horia Georgescu pentru „naivitate”

„Domnul Chirieac a insinuat că Horia Georgescu ar fi vrut să-l scoată incompatibil pe Iohannis, însă n-a fost chiar aşa. Iohannis era în aceeaşi situaţie în care se mai aflaseră 100 de primari, iar cineva i-a dat ideea lui Horia Georgescu, în rest a aplicat legea. Fiind naiv şi crezând că toţi suntem egali, a crezut că dacă 100 de primari au fost condamnaţi…uite că primarul 101 a scăpat, iar Georgescu plăteşte pentru naivitate”, a relatat Ponta.

Despre votul diasporei

„Postarea mea se referea că în 2009 a câştigat Geoană, dar i-au furat voturile din diaspora, iar în 2014 l-au votat 6,5 mil pe Iohannis. După ce atunci lumea murea de grija diasporei, acum nu mai interesează pe nimeni. Dacă nu se rezolvă să rămână Cioloş, o să conteze şi diaspora din nou. Votul din diaspora a fost folosit când nu se reglau lucrurile în ţară”.
Fostul premier a subliniat că nu ar mai fi la fel de încrezător cum am fost, dar învaţă din propriile greşeli.

Varianta alegerilor anticipate

„Eu am discutat cu Dragnea când am fost împreună la Cernavodă. Era o chestie parlamentar-juridică…bagi moţiune de cenzură, trece moţiunea, Iohannis numeşte de 2 ori în 60 de zile, apoi e obligat să dizolve Parlamentul. Povestea că toţi parlamentarii îşi dau demisia e naivă, nu se va întâmpla…dar, dacă după parlamentare rămânea guvernul Cioloş, ca Boc, aia se putea în luna iulie”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.