Cioloș-100 de măsuri pentru simplificarea birocrației!

Share:

Guvernul anunţă noi măsuri de reducere a birocraţiei. Vicepremierul Vasile Dîncu a anunţat că, în luna septembrie, va fi publicat un document „100 de măsuri pentru simplificarea administraţiei”, cu accent pe autorităţile locale.

Statul inventează mereu noi reguli, creează o birocraţie care sufocă. Statul a devenit obez, avem foarte multe reglementări: prea multe instituţii, unităţi care se transformă din furnizori de servicii în creatori de reguli, a declarat, miercuri, vicepremierul Vasile Dîncu.

Executivul va anunţa noi măsuri de simplificare şi debirocratizare a statului până la finalul acestei luni, iar în septembrie va fi finalizat un document „100 de măsuri pentru simplificarea administraţiei”.

La finalul acestei luni vom avea în continuare o serie de ordonanţe de urgenţă şi legi care duc la simplificare şi debirocratizarea statului. Sperăm prin septembrie să avem un document „100 de măsuri pentru simplificarea administraţiei”, cu accent pe administraţia locală, a anunţat, Vasile Dîncu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.