ASF aprobă majorarea capitalului social al Euroins

0

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în ședința de miercuri, majorarea capitalului social al societății Euroins România Asigurare-Reasigurare S.A. cu suma de 200 de milioane de lei, de la 230,5 milioane lei la 430,5 milioane lei și modificarea actului constitutiv, ca urmare a acestei operațiuni, potrivit unui comunicat al ASF remis Agerpres.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu, a declarat recent, într-un interviu acordat Agerpres că la Euroins, situația se reglează, compania urmând un angajament de capitalizare și că din punct de vedere al reclamații și-a îmbunătățit mult poziția.

Potrivit unui raport al ASF, Euroins a înregistrat în primul semestru din acest an un număr de 524 petiții unice, în scădere cu 42,10% față de aceeași perioadă a anului trecut când numărul acestora era de 905.

Euroins România este una dintre cele mai mari societăți de asigurare din România. Societatea face parte din Euroins Insurance Group, unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în piețele de asigurări din CEE și SEE. Grupul operează în 7 țări din regiune și deține o cotă de piață de aproximativ 7% în Bulgaria, România și Macedonia, având peste 1.200 de angajați. Euroins Insurance Group este subsidiara Eurohold Bulgaria — companie bulgară, cu operațiuni în CEE și SEE concentrate pe servicii financiare non-bancare și administrarea activelor.

Euroins Insurance Group oferă un portofoliu complet de produse de asigurări generale, de sănătate și de viață.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.