Turcescu ar putea fi ales viceprimar al Capitalei

Negocierile pentru postul de viceprimar al Capitalei par să fi eşuat, iar şedinţa a fost amânată pentru luni, transmite România TV.

PSD a pierdut majoritatea în Consiliul General al Capitalei, iar postul de viceprimar rămas vacant în urma demisiei lui Tudy ar putea fi ocupat de Robert Turcescu, reprezentantul PMP, care a „înghiţit” de curând partidul UNPR.

”Am avut o discuţie cu domnul Steriu, care mi-a spus că ei nu mai sunt doi consilieri generali UNPR, ci şase de la PMP. I-am spus şi lui punctul de vedere juridic. Au solicitat să aibă un viceprimar în detrimentul viceprimarului ALDE şi vom analiza în următoarele două săptămâni şi vom vedea în ce măsură voi ieşi totuşi din acest impas. Este totuşi un moment destul de dificil pe care îl am de trecut”, a afirmat Firea.

PSD caută acum să obţină majoritatea în consiliu prin voturile USB. Preşedintele ALDE Bucureşti, senatorul Daniel Barbu, revendică în continuare postul de viceprimar al Capitalei pentru partidul său, susţinând că un viceprimar ales din partea PMP cu sprijinul PSD este ”o simplă ipoteză” care nu i se pare probabilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.