Jurnalistul Octavian Butuza s-a sinucis!

Share:

Jurnalistul Octavian Butuza s-a stins din viaţă. Trupul acestuia, fără suflare, a fost găsit în mașina parcată în apropierea unui supermarket din Baia Mare.

Apropiați ai jurnalistului au spus că Octavian Butuza nu a fost de găsit încă de la primele ore ale dimineții, fapt pentru care nenumărate persoane l-au contactat telefonic, fără succes. Abia după câteva ore, un echipaj de poliție s-ar fi deplasat la locuința acestuia unde au fost găsite mai multe bilete de adio. Printre acestea se numără unul și pentru fiica sa, scrie actualmm.ro. De asemenea, vecinii jurnalistului au spus că l-au văzut pe acesta, miercuri seara, când a plecat cu mașina de acasă și, de atunci, nu l-au mai văzut.

Ulterior, jurnalistul a fost găsit în mașina sa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. În telefon avea un mesaj cutremurător de adio.

„Sunt eu. Am fost mereu al dumneavoastră, Octavian Butuza. Aceasta e ultima înregistrare vocală. Când o ascultaţi, eu sunt trecut deja dincolo. Şi cer iertare tuturor. Adio!”, a spus jurnalistul în înregistrare.

Într-un alt mesaj de adio, jurnalistul a scris că a luat multe leacuri. Este posibil ca el să fi murit în urma unei supradoze de medicamente.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.