Scandal uriaș în urma excluderii Rapidului din Liga I!

0

Clubul Rapid București îndeplinește condițiile de a juca în Liga I, a decis, joi, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. În ciuda hotărârii venite de la FRF, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, însă, că giuleştenii vor fi înlocuiţi în primul eşalon de ACS Poli Timişoara.

Ședința Comisiei de Disciplină a început la ora 13:00 şi s-a ajuns abia după ora 18:00 la o decizie favorabilă clubului din Giuleşti, relatează Romaniatv.net.

Cei de la Rapid au fost reprezentați de avocatul Tudor Chiuariu, care a venit cu multe acte, alături de Răzvan Căprăroiu, suporterul acționar.

Într-un comunicat oficial al FRF se arată că în Comisia de Disciplină şi Etică a FRF s-a decis că „în interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 70 din Statutul F.R.F., coroborat cu art. 4 pct. 4 şi art. 38 pct. 1 prima cerinţă, teza finală, din R.O.A.F., constată că S.C. F.C. Rapid S.A. îndeplineşte condiţia deţinerii dreptului de participare în competiţiile organizate de L.P.F” şi că „S.C. F.C. Rapid S.A. îşi păstrează personalitatea juridică pentru operaţiunile lichidării, până la terminarea acesteia”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.