Aeronavă a Emirates, prăbușită pe aeroportul din Dubai!

0

Aeronava companiei Emirates s-a prăbuşit în timpul aterizării pe pista aeroportului internațional din Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

Informatia provine de la biroul de presa al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul sau de Twitter.

Potrivit BBC News, toti pasagerii au fost evacuati in siguranta. Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata un nor gros de fum care se ridica din zona superioara a aeronavei, care a luat foc dupa impactul cu pista.

Din primele informatii, la bordul aeronavei s-ar fi aflat 275 de pasageri, plus membrii echipajului. Toti au fost scosi din avion prin una dintre iesirile de siguranta.

Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Potrivit informaţiilor de la această oră, nicio persoană nu a fost rănită.

Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată un nor gros de fum care se ridică din zona superioară a aeronavei, care a luat foc după impactul cu pista. Toţi pasagerii au fost evacuaţi la timp.

Avionul decolase cu doar câteva ore înainte din India.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.