Obama îl critică dur pe Trump

Share:

Preşedintele american l-a criticat cu o virulenţă rar întâlnită pe Donald Trump, candidatul republicanilor la Casa Alba. I-a transmis clar că nu este pregătit să conducă Statele Unite. A fost mesajul lui Barack Obama, după ce Trump a făcut comentarii nepotrivite în legătură cu părinţii unui soldat american, musulman, care a murit în războiul din Irak.

Prezidenţiabilul republican a declarat că mama militarului nu a putut să vorbească la Convenţia democraţilor pentru că ar fi o femeie musulmană asuprită de soţul ei.

Trump susţine acum că mesajul său a fost scos din context. Afirmaţiile sale au stârnit însă atât mania democraţilor cât şi a republicanilor.

Candidatul republican nu cred că este potrivit să servească drept preşedinte. Am mai spus-o şi săptămâna trecută şi văd că el continuă să dovedească faptul că am dreptate. Numai faptul că a atacat o familie care a făcut atâtea sacrificii extraordinare pentru această ţară, faptul că se pare că nu are cunoştinţe elementare despre chestiunile critice din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia înseamnă că este total nepregătit pentru această funcţie, a spus Barack Obama.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.