Statul Islamic îl amenință cu moartea pe Papa Francisc!

0

Suveranul Pontif figurează pe o listă a criminalilor jihadişti din Statul Islamic care îl ameninţă cu moartea.

Presa internaţională a dat publicităţii informaţii despre ameninţările grupării jihadiste Stat Islamic  (SI) care ar fi făcut o listă a persoanelor şi mai ales  personalităţilor internaţionale pe care ar urma să le lichideze. Pe această listă a jihadiştilor, primul este Suveranul Pontif, Papa Francisc.

Vaticanul este îngrijorat de aceste ameninţări, după o serie de materiale video de propagandă ale islamiştilor din SI care susţin că ar fi organizat un complot pentru lichidarea Suveranului Pontif.

Cardinalul Pietro Parolin a declarat recent că, după acete ameninţări, ar fi cazul ca securitatea la Vatican să fie întărită. „Vaticanul poate fi o ţintă (a islamiştilor, n.r.) datorită semnificaţiei sale religioase. Noi am putea întări măsurile de securitate la Vatican şi în împrejurimile acestuia. Dar nu ne vom lăsa paralizaţi de frică!”, a mai spus cardinalul, scrie express.co.uk.

În materialele video islamiste, vaticanul apare ca fiind o ţintă predilectă, dacă nu chiar ţinta supremă pentru jihadiştii care ar vrea să islamizeze toate popoarele şi să îi elimine pe cei care li s-ar opune. Papa Francis a condamnat recent atentatele teroriste din Paris soldate cu 130 de morţi, luna trecută, Suveranul Pontiv a afirmat că „o asemenea barbari (…) ne face să ne întrebăm cum poate o inimă umană să pună la cale şi să comită asemenea acte oribile? Nu există vreo justificare pentru aşa ceva”…

În cel mai recent material video de propagandă islamistă este prezentat un scenariu potrivit căruia tancurile Statului Islamic spre Colosseum spre a-l distruge, iar jihadiştii promit să dea bătălia finală între „credincioşi” şi „cruciaţi”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.